El Sant Andreu ja s’ha assegurat jugar la promoció d’ascens a Segona B, ara el que volen aconseguir és quedar segons. La segona posició els dona dret a jugar la Copa del Rei i la tornada de la primera eliminatòria de la promoció a casa. Nosaltres hem quedat amb l’Alberto Carroza, que ens ha explicat les seves sensacions abans del partit d’aquest diumenge contra el Figueres.

És el que passa amb tanta festa. I és que el Sant Andreu les últimes jornades ha donat moltes alegries a l’afició. La festassa va ser al camp del Reus B, quan l’equip va confirmar la classificació per jugar la promoció d’ascens a Segona B.

Amb la promoció a la butxaca, ara el que el vol el Sant Andreu és assegurar-se la segona posició a la classificació davant el Figueres.

Fins diumenge el Sant Andreu no sabrà quins són els possibles rivals a la promoció, per tant, ara per ara, poques preferències.

Carroza ja sap el que és jugar i guanyar una promoció d’ascens a Segona B. Va ser amb el Gavà la temporada 2006-07. El defensa s’imagina repetir-ho amb el Sant Andreu.

Fins a quatre vegades l’àrbitre ha apuntat el seu nom com a golejador. Carroza en guarda bon record de dues en concret.

El defensa vol seguir saltant i marcant perquè el Sant Andreu voli ben alt.