El Saragossa es juga no baixar i la necessitat l’ha empès a buscar la victòria amb més decisió que l’Espanyol. Tot i això la primera part ha estat ensopida, amb molt poques arribades per part dels dos equips. Callejón ha disposat d’una oportunitat molt clara de gol per trencar el zero a zero però ha fallat.
La segona part ha continuat amb la mateixa tònica però amb més arribades de perill del conjunt aragonès. Finalment al minut 54 Ponzio ha fet l’1 a 0 al minut 54. La reacció dels de Pochettina s’ha fet esperar. Al minut 81 Álvaro i Isaias han disposat d’una ocasió immillorable per marcar, però incomprensiblement l’han desaprofitat.