La primera part del partit ha estat molt igualada i sense clares ocasions de gol, fins que al minut 41, Krohn-Dehli ha fet una gran passada per sobre de la defensa periquita a Álex López, que no ha perdonat. Els blanc-i-blaus han marxat al vestidor amb cara de circumstància en veure’s per darrere del marcador sense merèixer-ho. Però pitjor cara els ha quedat quan al primer minut de la represa, Charles ha fet un gran cop de cap que ha superat Casilla i que semblava sentenciar el partit. Res més lluny de la realitat; al minut 52, Víctor Sánchez ha aprofitat una pilota solta per engaltar un gran xut que el porter local no ha pogut aturar. Aguirre ha fet entrar Thievy i el jove davanter ha agitat tota la defensa viguesa fins que, al minut 75, ha empatat el partit. L’Espanyol ha donat el punt per bo i s’ha arreplegat esperant alguna contra, però a punt han estat de deixar escapar el botí quan Cabral ha rematat amb el cap i ha obligat Kiko Casilla a fer una espectacular parada. Al final, repartiment de punts i l’Espanyol comença la Lliga sumant.

Celta: Yoel, Hugo Mallo, Fontas, B. Oubiña, Alex López (Madinda, min.88), Nolito (Rafinha, min.62), Charles (David R, min.82), Toni, G. Cabral, Krohn Dehli, Augusto.

Espanyol: Kiko Casilla, Víctor S, Stuani, Sergio García (Raúl R, min.77), Pizzi (Thievy, min.58), David López (Abraham min.71), Moreno, Javi López, Fuentes, Colotto, Simao.

Gols: 1-0: Álex López (min.41); 2-0: Charles (min.46); 2-1 Víctor Sánchez (min.52); 2-2: Thievy (min.74).
Àrbitre: Sr. Teixeira Vitienes (C. Càntabre). Ha amonestat a Víctor Sánchez (min.12), Augusto (min.31), Fuentes (min.44), Álex López (min.45), Simao (min.56), Rafinha (min.84), David Rodríguez (min.86), Javi López (min.87)