El Barça s’ha convertit en el primer líder de la Lliga després d’una golejada d’escàndol al Camp Nou contra el Llevant.
Tata Martino ha sorprès deixant a la banqueta d’inici a Iniesta, Neymar i Jordi Alba. Tot i així, els blaugrana han començat molt endollats i Alexis ha culminat una jugada de tiralínies per marcar el primer. El domini del Barça ha estat insultant i, abans del primer quart d’hora de partit, Messi ha fet el segon amb una altra bona jugada. El tercer també ha arribat de la gana de l’argentí, que ha recuperat una pilota perquè, finalment, Dani Alves marqués a plaer. En el minut 25, Pedro ha fet el quart i, just abans del descans, Messi de penal i Xavi en una altra gran jugada han segellat el set de tennis, 6 a 0 a la primera part. A la segona, ha baixat el ritme, però encara hi ha hagut més gols. Pedro ha fet el segon per compte particular en una errada del Llevant.