El filial de l'Espanyol va disputar l'últim amistós de pretemporada contra el Cornellà. El conjunt de Manolo Márquez es va imposar per 1 a 2. El primer gol de Xavi Puerto, exjugador del Cornellà, va ser al minut 27. Semblava que el filial blanc-i-blau podia sentenciar el partit, amb el segon de Xavi Puerto al minut 30 de la segona part, però Didi va posar emoció al matx amb un gol quan faltaven 10 minuts per al final. Els de Manolo Márquez van controlar bé el partit, però van desaprofitar algunes ocasions, com un penal a les acaballes que hauria sentenciat l'enfrontament. MANOLO MÁRQUEZ, entrenador del RCD Espanyol B "La veritat és que posar-nos 0 a 1 per davant amb una errada del Cornellà amb una sessió curta l'hem aprofitat i després jo penso que hem jugat amb bastanta tranquil·litat i hem aconseguit el 0 a 2, l'equip ha jugat a estones bé. Les dimensions del camp també són un pèl justes per jugar, tant per nosaltres com pel Cornellà que també és un equip que intenta jugar sempre, i en linies generals penso que el partit ha estat entretingut."

El primer gol de Xavi Puerto, exjugador del Cornellà, va ser al minut 27. Semblava que el filial blanc-i-blau podia sentenciar el partit, amb el segon de Xavi Puerto al minut 30 de la segona part, però Didi va posar emoció al matx amb un gol quan faltaven 10 minuts per al final.  Els de Manolo Márquez  van controlar bé el partit, però van desaprofitar algunes ocasions, com un penal a les acaballes que hauria sentenciat l’enfrontament.