L’any 1996, l’Espanyol va guanyar per última vegada al Bernabéu en Lliga. Ho va fer amb dos gols de Lardín i amb la presència de Mauricio Pochettino a l’eix de la defensa periquita. L’argentí, ara a la banqueta, no ha estat capaç de sumar cap punt contra el Madrid fent d’entrenador.

Una llosa que ha pesat en excés a un equip que s’ha vist superat en tot moment per un Madrid que va restant jornades en el camí per aconseguir el títol. La defensa de l’Espanyol ha aguantat amb la porteria a zero 23 minuts, fins que Cristiano Ronaldo ha fet el primer gol. Abans del descans n’ha arribat el segon, obra de Khedira.

Pochettino ha fet alguns canvis tàctics per canviar el rumb del partit. Però s’ha trobat amb el tercer gol només començar la represa. Higuaín ha batut Casilla per sentenciar el partit. Jugant totalment a plaer, Kaká ha fet el 4 a 0. L’ènesim regal defensiu, l’ha aprofitat Higuaín per signar el cinquè gol.