El Barça està disposat a lluitar la Lliga fins al final i ahir es va imposar als elements. L'absència de Messi era el primer entrebanc per als de Guardiola. El segon, la muralla defensiva plantejada per l'Sporting. I el tercer, l'àrbitre, que amb el 0 a 0 no va veure dos penals claríssims a l'àrea asturiana. Però la persistència blaugrana va tenir premi. Una combinació frenètica va deixar Iniesta sol per obrir clarianes en un partit ennuvolat. A la segona part, va tornar la tempesta. Piqué va veure la vermella en una jugada aparentment intrascendent i l'Sporting va empatar gràcies a Barral. Tot seguit, un altre penal obviat per Velasco Carballo. Amb el cel blaugrana ennegrit, Keita va enlluernar el Camp Nou amb un golàs de geni. I Xavi va arrodonir una jugada d'Iniesta, que va ser el millor del partit, per fer el tercer. El Barça només va lamentar la lesió d'Alexis, que estarà entre 10 i 15 dies de baixa.

El Barça ha guanyat 3 a 1 un partit complicat per culpa de l’expulsió injusta de Piqué en l’inici de la segona part. Els homes entrenats per Josep Guardiola han començat dominant el partit amb comoditat, fins que al minut 41, Iniesta ha inaugurat el marcador després d’una jugada d’equip.

A la segona part, l’àrbitre ha expulsat amb vermella directa Piqué per una falta inexistent. Amb un home més l’Sporting ha empatat gràcies a Barral. Amb un Camp Nou enfadat per les desicions arbitrals injustes, com l’expulsió, o dos penals clars a favor dels blaugrana els jugadors no han parat d’atacar fins que Keita, al 78, ha tornat a posar el Barça al capdavant del amb un gol de traca i mocador.

El Barça ha estat superior amb inferioritat numèrica, amb Iniesta i Xavi de líders per l’absència de Messi. El de terrassa ha marcat el 3 a 1 definitiu al 87. Victòria, tres punts i injecció de moral per guanyar un partit que s’havia posat coll amunt.