El primer temps ha estat força igualat i cap dels dos conjunts ha pogut fer-se amb el domini del joc. De fet, hi ha hagut una ocasió per a cada equip. Lombi ha tingut una oportunitat per aconseguir el gol per part de les espanyolistes. Per part del València, Mari Paz ha xutat fora quan ho tenia molt bé per avançar el seu equip. Un dels moments claus del matx ha arribat en el minut 38 quan Zaira ha comès un penal innocent per mans dins l'àrea. La golejador Mari Paz ha aconseguit el 0 a 1. Tot just tornar del descans, Marianela, amb un xut des de fora de l'àrea, ha sorprès Norma i ha aconseguit el que ha estat el 0 a 2 definitiu. Les noies de Toni Polidano no han sabut jugar amb aquest marcador en contra i el control i les ocasions han estat per part de les valencianistes. La propera jornada, el 25 de setembre, l'Espanyol jugarà al camp de l'Atlètic de Madrid.