L'Europa segueix sense conèixer la victòria a la Lliga després de quatre jornades. Davant l'Olot ha perdut per 1 a 0 i ha encadenat la tercera derrota consecutiva. I això que només començar el partit ha tingut una claríssima ocasió, però la falta de Fran Bea ha anat al pal i després Cano no ha pogut reaccionar amb prou temps. I només uns minuts més tard ha arribat el gol. Marc Mas de cap ha superat Boison. Els graciencs han acusat el cop i han estat a punt d'encaixar el segon. En una errada defensiva Uri ha superat el porter, però Rojas ràpid ha pogut salvar el gol. A la segona part l'Europa ha intentat empatar, però els escapulats han creat poc perill. L'equip de poc ha estat poc incisiu i molt poques vegades ha inquietat la porteria de l'Olot.