L'Espanyol B va sortir disposat a sumar la primera victòria a la Ciutat Esportiva, però va ser el Badalona just abans del descans qui va marcar. A més, el penal va significar l'expulsió de Iago. Musa va ser l'encarregat de fer pujar el 0 a 1 en el macador. I només començar la segona part va arribar el segon dels badalonins, que va ser obra de Lluís. El 0 a 2 va semblar enfonsar l'Espanyol B, que es va quedar sense reacció fins quan faltaven 5 minuts per al final. Carles Sória va retallar diferències, però el Badalona va reaccionar. Volia assegurar els tres punts i Bruno va marcar l'1 a 3, que va sentenciar el partit. Tot i això, el filial encara va disposar de dues gran oportunitats per marcar. Bruno va desaprofitar el llançament d'un penal i ja en l'últim minut Christopher va macar el segon de l'Espanyol B i va establir el resultat definitiu.