L’Espanyol B ha començat dominant i ha generat les primeres ocasions, però no ha tingut l’encert necessari per marcar. En canvi, qui sí que ho ha fet ha estat el Gavà. En la primera aproximació, David ha inaugurat el marcador aprofitant una errada defensiva. El filial blanc-i-blau ha continuat controlant el partit i ha seguit creant ocasions de gol. Marc Roca en aquests minuts ha estat el jugador que més a prop ha estat del gol. Aquí el jugador hauria pogut marcar el gol de la temporada, però el seu xut s’ha estavellat al pal. No ha estat fins a la mitja hora de joc que la sort ha somrigut als jugadors de David Gallego. Marc Navarro amb un xut excel·lent ha recompensat els mèrits dels blanc-i-blaus. A la represa, hi ha hagut més alternatives. Els dos equips s’han apropat amb perill, però cap dels dos ha tingut la fortuna de marcar. De fet, el gol s’ha fet esperar i ha arribat quan gairebé tothom pensava que ja no arribaria. Ha estat quan faltaven dos minuts per al final, Boris Garros ha aconseguit el 2 a 1 definitiu.