El Júpiter ha sortit adormit i ho ha pagat molt car. En el minut tres Ñito des de la frontal de l’àrea ha avançat el Sabadell B. Els gris-i-grana no han reaccionat i ha hagut de ser Andrés qui salvés l’equip d’encaixar el segon. El porter de Jupi ha estat el gran protagonista de la primera part. L’àrbitre ha assenyalat penal d’Adri Escribano, però Andrés ha rebutjat el xut de Ñito. Això ha fet despertar el Júpiter, que en els últims minuts de la primera part ha creat perill a pilota aturada, com en aquesta rematada de Prieto. A la represa, el Júpiter ha buscat l’empat, però el Sabadell B en un contraatac hauria pogut fer el segon. Andrés ha tornat a salvar els gris-i-grana. Els de la Verneda han seguit lluitant i ha estat Mechi, que feia 20 minuts que havia entrat al camp, qui ha marcat. És el segon gol consecutiu del capità. A partir d’aquí el partit s’ha obert hi ha hagut oportunitats a les dues porteries. I ja en temps de descompte l’àrbitre ha assenyalat penal en aquesta jugada sobre Prieto. El central s’ha encarregat de llançar-lo i de transformar-lo. El 2 a 1 fa que el Júpiter pugui seguir creient en la salvació.