Foto: @vitorroque_f

Vitor Roque, actual jugador de l’Athletico Paranaense i futur futbolista del Barça, ha hagut de sortir del camp en llitera aquesta matinada de divendres després de rebre una forta entrada. El diagnòstic ha indicat que el davanter brasiler haurà d’estar fora dels terrenys de joc entre vuit i deu setmanes, per un esquinç al turmell esquerre. Per tant, es preveu que el futbolista torni entre finals de novembre o principis de desembre.

La lesió de Vitor Roque que el farà estar apartat del futbol

Vitor Roque s’ha sotmès aquest matí de divendres a proves a Curitiba, després de la forta entrada que ha patit en el partit contra l’Internacional de Porto Alegre. El davanter que va haver de marxar en llitera del camp, ha patit un esquinç al turmell esquerre i estarà apartat dels terrenys de joc entre vuit i deu setmanes.

Poques hores després de conèixer la notícia, encara sense el comunicat mèdic, Xavi Hernández ha parlat sobre la lesió del davanter. “Els metges del Barça estan en contacte permanent amb els del Brasil. Estem pendents de Vitor Roque, espero que no sigui greu. Serà una tasca de la qual se n’ocuparà Bojan“, ha respost l’entrenador del Barça. S’espera que el futbolista s’incorpori al club blaugrana al mercat d’hivern.