El FC Barcelona rebrà aquest dissabte, a les 13 h, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper el Granadilla en l’última jornada de la Lliga 2018-19. Les de Tenerife arriben a Barcelona en un moment immillorable: dels últims nou partits n’han guanyat vuit i, d’aquests vuit, els últims sis han estat seguits, cosa que ha permès a les canàries avançar l’Athletic de Bilbao i col·locar-se quartes en la classificació. Per tant, el Granadilla és un dels rivals més durs de la competició en aquests moments.

Difícil, però no impossible

Per proclamar-se campiones de la Lliga les blaugrana no depenen d’elles mateixes. Les jugadores de Lluís Cortés estan obligades a guanyar el Granadilla i esperar que l’Atlètic de Madrid, que només ha perdut contra el Barça a la Lliga, punxi contra una Reial Societat, que no s’hi juga res des de fa jornades.

Tot i que és improbable que la carambola es doni i, per tant, que les catalanes esdevinguin campiones de Lliga, una victòria li aniria bé a la Reial Societat, ja que les basques juguen la final de la Copa de la Reina contra el mateix Atlètic de Madrid l’11 de maig. Per altra banda i pel mateix motiu, és probable que les donostiarres treguin un equip poc freqüent i facin descansar algunes titulars.

El Barça femení guanya el Bayern
@FCBfemeni

Una temporada de rècord

En el cas que les blaugrana guanyin el partit contra el Granadilla seria la temporada històrica, ja que el Barça hauria fet més punts, amb un total de 81, de la seva història. És una marca excel·lent, tenint en compte que fa uns anys el Barça lluitava per les posicions la part mitjana de la taula.

D’altra banda, cal recordar que les de Lluís Cortés disputaran la final de la Lliga de Campions contra l’Olympique de Lió el 18 de maig a Budapest, fita històrica per al club, ja que és la primera final de Champions que disputarà d’ençà que existeix la secció.