L’Horta ha fitxat Miguel Ramos per als tres últims partits de Lliga i també pensant en la possible classificació de l’equip a la promoció d’ascens a Segona B. Es tracta d’un porter de 32 anys amb una àmplia trajectòria i que aportarà experiència en un dels moments més importants de la història del club hortenc.

Miguel Ramos, un porter amb experiència

Miguel Ramos arriba a l’equip per solucionar els problemes que té l’Horta aquest any a la porteria. Les lesions de Carles Santaló, Eric Alcaraz i Uri Llevaria, que aquesta setmana ha passat pel quiròfan, han obligat Nacho Castro a fitxar el porter. Arriba al club hortenc el moment decisiu de la temporada i el tècnic no vol tenir més contratemps.

Miguel Ramos ha jugat fins ara al Vilafranca, equip al qual va arribar el novembre del 2017. Ha estat el porter de la selecció catalana amateur i ha jugat en un bon grapat d’equips. Del futbol base del Badalona va anar al Barça C i també a equips com la Gramenet, el Girona, l’Ontinyent, el Prat, el Vilassar, el Rubi. A més, l’any 2007 fins i tot va jugar a la Primera Divisió grega amb l’Atromitos.