L’Espanyol visitarà dissabte Ipurua per enfrontar-se a l’Eibar, que és segon amb dos punts més que els pericos. Els de Luis Miguel Ramis no guanyen fora de casa des del 5 d’octubre. Els blanc-i-blaus, en cas d’aconseguir la victòria, trencarien la mala ratxa i ocuparien les posicions d’ascens directe més de quatre mesos després. Leandro Cabrera, defensa de l’Espanyol, ha comentat en roda de premsa les sensacions de l’equip prèvies al partit.

L’obsessió perica: tornar a guanyar fora de casa

La nefasta ratxa que arrossega l’Espanyol com a visitant ha estat el tema principal de la roda de premsa. El defensa perico, com han fet els seus companys els darrers mesos, encara confia en el fet que aquest serà el partit que acabi amb una ratxa que ja sembla una maledicció: “Tant de bo hàgim trobat la clau aquesta setmana. Quan anem fora sempre passen coses: un gol als primers minuts, un despistament en el joc aeri…”.

Lele Cabrera afirma, tal com va fer Keidi Bare fa uns dies, que el camí a la victòria com a visitant implica traslladar la fortalesa i el joc que l’equip fa com a local: “Som el millor equip a casa, som un equip molt complicat. Hem de ser un equip amb una única cara, no amb dues“.

La victòria a casa de l’Eibar, rival directe per l’ascens, significaria tornar a posicions d’ascens directe després de quatre mesos. El central uruguaià opina que pot ser molt més: “Guanyar dos partits seguits, en aquesta Lliga, significa allunyar-te. Qui guanyi el partit en sortirà mentalment i anímicament molt reforçat“.