L’Atlètic-Barceloneta amb casquet blau ha superat clarament el Mataró per 5 a 13 en la primera semifinal de la Copa Catalunya de waterpolo.
El partit ha començat amb el Mataró per davant en el marcador i el primer quart ha acabat amb 2 a 1 pels mataronins. Al segon quart els de Chus Martín han capgirat el marcador i s’han situat amb un 3 a 5 al descans. Els mariners, que són equip de Champions, han seguit ampliant el marcador amb 4 gols més. El resultat al final del tercer quart ha estat de 3 a 9. El Mataró intentava no distanciar-se. Al final el resultat de 5 a 13 ha donat el pas a l’Atlètic-Barceloneta per a la final que jugarà demà a un quart de cinc contra el Sabadell. Els del Vallès amb casquet blau han superat en la segona semifinal el Sant Andreu per 8 a 12. En una semifinal més igualada. Al descans el resultat ha estat de 5 a 6 pel Sabadell, però després del tercer i quart quart el Sabadell ha pogut ampliar el marcador fins el 5 a 13 final, i classificar-se per a la final de la Copa Catalunya de waterpolo, en què intentarà guanyar el campió actual de la competició.