L’ambient a l’Auditori del FC Barcelona en l’adéu de Juan Carlos Navarro era emotiu per al jugador de Sant Feliu de Llobregat. Hi eren la seva família i els membres de l’estructura directiva i tècnica del club amb el president Josep Maria Bartomeu al capdavant i el màxim responsable de la secció de bàsquet, Joan Bladé. També ha estat present la plantilla del primer equip del Barça, amb els jugadors i el tècnic, Svestislav Pesic. Però “la Bomba” també ha tingut l’oportunitat de compartir el moment del comiat amb amics i excompanys.

Elogis a Navarro

Després de 20 temporades al primer equip, Juan Carlos Navarro ha coincidit amb una pila de jugadors al vestidor del Barça. Figures de renom internacional, com els germans Pau i Marc Gasol, o Ricky Rubio. També exjugadors carismàtics com Roger Grimau, Roberto Dueñas, Jordi Trias o Víctor Sada entre d’altres. Molts d’ells han volgut ser presents en el comiat del capità del Barça de bàsquet i han recordat les vivències amb el seu excompany d’equip.

Quins altres jugadors tenen la samarreta retirada?

comiat navarro samarreta retirada epi solozabal jimenez

Solozábal, Epi i Jiménez són els jugadors amb la samarreta de bàsquet retirada

També han estat presents els tres jugadors als quals el club els hi ha retirat la samarreta. Són Juan Antonio San Epifanio, “Epi”, Andrés Jiménez i Nacho Solozábal. Navarro viurà aquest moment especial en el duel que enfrontarà al Barça contra el Reial Madrid el proper 25 de novembre al Palau Blaugrana. Després de 20 temporades, el número 11 quedarà per sempre en el temple del bàsquet barcelonista.