“Dels pericos i pels pericos”. És el lema de Seccions Deportives Espanyol, el projecte independent creat per socis de l’entitat blanc-i-blava que té la voluntat de recuperar les seccions del club. L’any passat ho van fer amb la d’hoquei patins i els va donar molt bon resultat. Van aconseguir l’ascens a Primera Catalana el seu primer any.

Un any més tard, moguts per la il·lusió, han retornat a la vida la històrica secció de bàsquet i n’han creat una de nova, la d’handbol. Totes dues, segons el president Ferran Marín, tindran el difícil però assequible objectiu d’ascendir de categoria aquesta campanya. En aquest sentit, cal destacar que comptaran amb jugadors de gran qualitat que han rebutjat altres ofertes d’equips teòricament superiors.

Fora de la pista, tot i que tenen el reconeixement tant de la Federació Catalana d’Handbol com de la Federació Catalana de Basquetbol, també els queda molt treball a fer. Primer, esperen que tot els seguidors de l’Espanyol els coneguin, se sumin a la seva iniciativa i els donin suport, ja que com recorden es tracta d’un club que depèn del seus socis i les inversions que puguin realitzar altres entitats privades.

En aquesta mateixa línia, desitgen que el club, que fins ara s’ha mantingut al marge de projecte, els reconegui la seva tasca i els ajudi a fer realitat el seu somni.