LEYRE EIZAGUIRRE, saltadora de la selecció espanyola ''Mi primer Mundial fue aquí en Barcelona, en el 2003, así que llego al 2013 pues con más ganas incluso que en mi primero, porque ya conozco la piscina y el público de aquí, y sé que te apoya al 100 por 100 en todo lo que hagas." NICOLÁS GARCÍA BOISSIER, saltador de la selecció espanyola "Esto es para coger experiencia de cara a próximos campeonatos. No tengo ningún tipo de presión y a divertirse, nada más."

La modalitat de salts és l’única de les que hi haurà en els Mundials de Natació que no tindrà cap representant català. Els madrilenys Javier Illana i Rocío Velázquez, i els canaris Leyre Eizaguirre, Jennifer Benítez i els germans García Boissier formen la selecció espanyola de salts.

La canària Leyre Eizaguirre és la participant més veterana de la delegació espanyola en aquests Mundials. Amb 33 anys, Eizaguirre confia a fer un bon paper en les proves de trampolí d’un i tres metres. Tot i que les opcions de fer una bona marca les té dipositades en els tres metres sincronitzats.

Nicolás García Boissier, amb només 18 anys, debutarà en uns Mundials, juntament amb el seu germà Héctor. Tots dos arriben de CN Metropole canari i tenen molt clar que participen en aquests Mundials per agafar experiència.