Autor: FCF

La Nova Creu Alta de Sabadell és la seu escollida per viure el retorn de la selecció catalana masculina. Un escenari a l’altura del partit entre Catalunya i Panamà, amb capacitat per a 11.900 espectadors. No és la primera vegada, però, que acull un esdeveniment federatiu, anteriorment s’hi ha viscut la Supercopa de Catalunya o la final de la Copa Catalunya.

El proper 29 de maig a les 19 h el combinat català es veurà les cares amb el Panamà, una selecció que actualment ocupa el número 45 en el rànquing FIFA.

La Nova Creu Alta: estadi de primera i seu dels Jocs Olímpics

L’estadi actual on juga el Sabadell CF ha viscut partits de Primera Divisió, de competició europea i també va ser seu olímpica dels Jocs de Barcelona del 1992. Aquesta temporada sumarà 57 anys de la seva inauguració amb més de 1.200 partits.

La selecció catalana torna dos anys després

El seleccionador de Panamà és un vell conegut del futbol català, ja que es tracta de Thomas Christensen, format a les categories inferiors del Barça. Els panamenys van ser mundialistes el 2018 i van jugar la final de l’última Copa d’Or disputada el 2023.

L‘últim partit de la selecció catalana va ser el 25 de maig del 2022 a Montilivi. Catalunya, en aquella ocasió, va golejar Jamaica per 6 a 0. Pel que fa a la selecció catalana femenina, tot just va jugar diumenge passat, el 7 d’abril, i es va imposar per 5 a 1.