Catalunya selecció catalana

La selecció catalana ha guanyat clarament la de Jamaica per 6 a 0. Els catalans han estat superiors amb un joc alegre i fluid i en cap moment han donat opció als jamaicans. El gran protagonista del partit ha estat Gerard Deulofeu, qui ha signat un triplet. Els altres golejadors han estat Marc Bartra, Ferran Jutglà i Javi Puado.

Gerard Deulofeu, el gran protagonista

El partit ha començat de la millor manera possible per a Catalunya, ja que una mala cessió d’un defensa jamaicà al seu porter l’ha aprofitat Gerard Deulofeu per fer l’1 a 0 en el minut 4. El combinat català ha dominat i les passades en profunditat a Deulofeu han generat perill. Riqui Puig juntament amb Cucurella també han estat dels jugadors destacats de la selecció catalana. Però si hi ha hagut un protagonista en aquests primers 45 minuts ha estat Gerard Deulofeu. El de Riudarenes just abans de la mitja hora ha signat el 2 a 0. La selecció catalana s’ha trobat còmoda i el tercer ha arribat a pilota aturada, falta que ha executat Tello i que ha rematat Marc Bartra amb el cap fent el 3 a 0. Just abans del descans ha arribat el quart. Després d’una gran combinació de Catalunya, Deulofeu ha signat el seu triplet particular marcant el 4 a 0.

Ferran Jutglà ha arrodonit la golejada

Ball de canvis a la mitja part. De fet, el seleccionador català ha canviat tot l’equip al cap de pocs minuts de començar la represa i, després d’uns primers moments per agafar el ritme, Catalunya ha tornat a dominar. Ferran Jutglà ha demostrat la seva perillositat amb un xut al pal i a la segona oportunitat no ha fallat. El jugador del Barça B ha signat el 5 a 0. Àlex Collado i Brian Oliván haurien pogut fer el sisè, però la defensa jamaicana ho ha impedit. A les acaballes del partit, penal sobre Javi Puado i el mateix jugador de l’Espanyol ha estat l’encarregat de transformar-lo amb el 6 a 0, que ha estat el resultat definitiu.