La Monta ha tornat a deixar escapar punts a la Bombonera, aquest cop contra el Mollet. Pau López no s’ha volgut perdre el partit.

El matx ha començat amb un Muntanyesa bolcat en atac. La primera ocasió local ha arribat després d’una rematada de cap de Juanpi. Tot seguit, ha estat Gonzalo qui ha provat sort amb aquest xut desviat. Un altre cop seria la Monta qui intentaria trobar porteria després d’aquesta gran jugada, que acabaria a mans del porter. Fran Bea ha estat el següent a intentar-ho des d’un xut de falta llunyà.

A la segona part, el Mollet ha aprofitat un error de Santos per posar el 0-1 al marcador. Era la primera rematada a porteria en tot el partit. Seguidament, la Monta ha mogut fitxa i ha fet entrar Bauli. La Monta no ha deixat d’intentar-ho i Cazorla ha tingut l’ocasió més clara del partit, quan Pol l’ha tret sota pals. El Mollet hi ha respost immediatament amb un 1 contra 1 claríssim que ha salvat magistralment Víctor Cocera. Els visitants han buscat sentenciar el partit, però en totes dues ocasions s’han trobat amb el pal. Finalment, amb la Monta, a la desesperada, Fran Bea ha centrat des del mig del camp i Bauli de volea ha afusellat el porter molletenc al minut 89. Tot això, els locals han pogut culminar la remuntada, però el xut d’Àlex Gil ha marxat fregant el pal.