El Júpiter arribava al Municipal del Molí amb la intenció de sumar alguna cosa positiva davant un rival que no havia perdut cap partit encara. Malament se li han posat les coses als gris-i-grana quan en el minut 2, en una badada defensiva, Hamza ha aconseguit el primer gol del partit. Semblava que el partit seria difícil perquè els locals han dominat i han creat ocasions de perill davant la porteria defensada per Iván Fuentes. Però els d’Alberto Fernández s’han tret la son de les orelles i han aconseguit començar a incomodar l’àrea rival. I en el minut 39, Jallow ha aconseguit superar els rivals per fer l’empat a un.

A la segona meitat, mateixa tònica amb domini altern per part de tots dos conjunts, amb ocasions que haurien pogut canviar el signe del partit. No ha estat, però, fins al minut 70 quan Sergi Serés ha fet el 2 a 1. Els locals tenien dominat el matx, però un altre cop Jallow ha aconseguit el gol que significava l’empat a dos. Era el minut 81. Alegria a la graderia per part dels aficionats del Júpiter.
Ara bé, poc li ha durat aquest alegria perquè en el 85, Jiei ha fet el 3 a 2 definitiu.

Els gris-i-grana segueixen en una dinàmica negativa i no surten de la zona perillosa de la classificació.