La primera part entre el Martinenc i el Lleida B ha estat vibrant. Amb alternances constants en el marcador. Els primers ha colpejar han estat els del Guinardó gràcies a una jugada d’estratègia que Roland ha acabat enviant a la xarxa. El novè gol en nou partits del davanter. Els de la Terra Ferma no han trigat gaire a posar l’empat al marcador. Gómez ha caçat una pilota amb el cap i ha fet l’1 a 1. Però els diables s’han tornat a avançar gràcies a Miki Poveda, que ha afusellat el porter visitant. El Lleida ha estat a punt de tornar a posar la igualada, però la pilota ha topat amb el travesser de Barragán. Abans del descans no han fallat i Martínez ha fet pujar el 2 a 2 a l’electrònic. El suflé ha baixat a la segona part i els dos equips s’han acabat repartint els punts. Els diables segueixen líders una setmana més.