El Barça va ser molt superior al Saragossa des de l’inici. Esquerdinha només va trigar tres minuts a encetar el marcador després d’un ràpid contraatac. El segon va ser un golàs de Rivillos. El 10 blaugrana va engaltar la pilota amb ràbia i va sortir disparada a la xarxa. Els d’Andreu Plaza van sentenciar el matx amb dos gols al minut 11. Esquerdinha va tornar a sucar després d’una passada de Dyego i el mateix brasiler va fer el quart de penal. El cinquè va ser obra de Leo Santana encara a la primera meitat. El festival blaugrana va continuar a la represa amb la diana de Joao Batista. El Saragossa va intentar reaccionar amb dos gols, però Leo Santana de nou, els va aixafar la guitarra, amb el 2 a 7. Nano Modrego va tornar a apropar els locals, però Dyego, amb un doble penal, va fer el definitiu 3 a 8. Amb aquesta victòria, els blaugrana segueixen a un punt de Movistar Inter, el líder la categoria.