En handbol, el Barça va tornar a demostrar la superioritat que té a la Lliga Asobal. Els blaugrana van golejar el Villa de Aranda per 20 a 44. El Barcelona va guanyar el primer partit de Lliga per 20 gols i el segon, per 24. Els blaugrana van deixar el partit sentenciat a la primera part, quan el parcial va ser de 9 a 21. A la segona va mantenir el ritme fins a la diferència final. L'entrenador barcelonista va repartir minuts i els jugadors també es van repartir els gols. Víctor Tomás i Karabatic van fer sis gols cadascun, però Rutenka i Staranovsky en van fer cinc. Els de Xavi Pascual van demostrar que estan a punt per debutar dissabte a la Lliga de Campions a la pista del Vardar Skopje macedoni.

BM Villa de Aranda, 20 – FC Barcelona, 44

BM Villa de Aranda: Díaz Pérez, Cabanas (2), Esteban (2), Ariel (2), Camino (1), Sladic (1), Sergio Valles (5) -set incial- Rasero (2), Beltza, R.Sanchez, Nebreda, J.M. Martinez (1), Moyano (3), M.A. Martinez (1), A.Martin, R.Amerigo

FC Barcelona: Sterbik, Viran, Noddesbo (1), Gurbindo (2), Stranovsky (5), Tomás (6), Karabatic (6) -set inicial-  Sorhaindo (4), Lazarov (4) Saric, Sarmiento (4), Ariño, Rutenka (5), Saubich (2), Entrerríos (2), Balaguer (3)

Parcials: 0-2, 2-5, 4-10, 5-12, 7-16, 9-21 -descans- 13-24, 15-28, 16-31, 17-34, 19-38, 20-44

Àrbitres: José Luis Fernández Fernández i Antonio Martín Franco