L'actuació arbitral ha crispat molt els ànims entre els assistents del partit a Nou Barris. Entre ells, Fernando Velillas, el davanter del Júpiter. Els jugadors de la Monta han volgut donar ànims al seu company Aleix Dalmau, que passarà pel quiròfan el 18 de febrer. A les files del Santboià, hem vist el porter Segovia, que fins fa unes setmanes era suplent amb els de Nou Barris. El Muntanyesa ha fet una gran primera part. El travesser d'Uri ha donat pas a un possible penal sobre Sascha Andreu. I a la represa, polèmica per l'expulsió per doble targeta groga de Ferran Melich, que avui debutava de nou. Ferran Melich, jugador del CF Muntanyesa: "Crec que ha estat totalment injusta l'expulsió perquè la primera targeta groga sí que és veritat que tallo una jugada al mig del camp, que potser és groga, però la segona ha estat lametable perquè és una pilota que tallo, que em ve a la part de la panxa, i l'arbitre no pitava res; ha estat el linier el que ha aixecat la bandera conforme m'ha donat a la mà. Lamentable, penso que avui l'arbitre i els liniers han estat totalment decisius." Amb un home menys, el Muntanyesa ha aguantat les escomeses rivals i fins i tot podria haver fet gol. Sascha Andreu s'ha quedat sol davant la porteria visitant, però l'àrbitre ha xiulat fora de joc. Les decisions arbitrals han fet enfadar molt els de Nou Barris. Manolo González, entrenador del CF Muntanyesa: "La semana pasada con 10 en una expulsión muy rigurosa de Andrés. Esta semana con 10 por una expulsión de Ferran, que bueno, la mano es imposible que el linier la vea, es que no es ni mano." "Clave el arbitro porque, bueno, yo creo que tal como ha ido el partido, puedes ganar o perder pero el partido, claro, te condiciona todo. Hemos tenido que defender mucho más, mucho más esfuerzo, muchas menos llegadas y claro al final la suerte que el equipo ha aguantado a dado la cara y quiero felicitar a los chicos porque han hecho un esfuerzo fenomenal."

L’actuació arbitral ha crispat molt els ànims entre els assistents del partit a Nou Barris. Entre ells, Fernando Velillas, el davanter del Júpiter. Els jugadors de la Monta han volgut donar ànims al seu company Aleix Dalmau, que passarà pel quiròfan el 18 de febrer. A les files del Santboià, hem vist el porter Segovia, que fins fa unes setmanes era suplent amb els de Nou Barris. El Muntanyesa ha fet una gran primera part. El travesser d’Uri ha donat pas a un possible penal sobre Sascha Andreu. I a la represa, polèmica per l’expulsió per doble targeta groga de Ferran Melich, que avui debutava de nou.

Amb un home menys, el Muntanyesa ha aguantat les escomeses rivals i fins i tot podria haver fet gol. Sascha Andreu s’ha quedat sol davant la porteria visitant, però l’àrbitre ha xiulat fora de joc. Les decisions arbitrals han fet enfadar molt als de Nou Barris.