MARC CALDERON, entrenador FCB Regal Júnior "El proper partit serà duríssim perquè serà contra alguns dels que jugaran ara, serà semifinals. I en unes semifinals de l'Hospitalet, com tothom sap, hi ha molt molt de nivell. I haurem d'estar a un nivell alt per poder guanyar."

Els blaugrana han superat en el tercer partit del grup el Maccabi per 75 a 64, i ha servit per certificar la primera posició en el grup i assegurar-se una plaça a les semifinals del torneig. Avui Mario Hezonja no ha brillat gaire i només ha aportat dos punts. En canvi Marc Garcia, amb 21 punts i Draskovic amb 19 punts, han fet una gran feina ofensiva. En el primer quart del partit els blaugrana han anat a remolc però abans d’arribar al descans ja havien capgirat el marcador (44-35) per encarrilar la victòria. El rival que es trobarà el Barça Regal Júnior a les semifinals serà el Fiatc Joventut de Badalona. En l’altra semifinal el Reial Madrid s’enfronatarà contra el Cajasol.