Un partit amb molt poca història en l’àmbit competitiu, ja que al final del primer quart s’hi ha arribat amb un 30 a 13 que ho diu tot. La comoditat del marcador ha permès als de Xavi Pascual dosificar homes més carregats de minuts, com Juan Carlos Navarro, i repartir molt l’aspecte anotador. Set jugadors del Barça Regal han passat dels 10 punts i tots han aconseguit fer almenys una cistella. A les grades, els grups d’animació Sang Culé i Dracs no han anat al partit en protesta per la data i l’horari del partit, imposat per l’ACB.

Barça Regal: Sada (13), Navarro (10), Mickeal (11), Lorbek (11) i Tomic (11) –cinc inicial-; Huertas (11), Jasikevicius (10), Jawai (9), Rabaseda (2), Todorovic (1), Abrines (7), Wallace (2),

Lagun Aro: Neto (14), Papamakarios (2), Taylor (7), Woods (6) i Doblas (5) –cinc inicial-; Rubio (0), Díez (7), Salgado (5), Olaizola (0), Ibekwe (4), Kuksiks (0).