Els somriures van marcar els instants previs del Xota – Barça. Amb 40 anys, Javier Eseverri és el més feliç a cada partit que juga. Però per felicitat, la de Sergio Lozano. EL búfal tornava al parquet després de sis setmanes de baixa. Tots dos van ser protagonistes també amb la bola en joc. Eseverri va rematar al pal amb l’esquerra i al cap d’un minut, també amb l’esquerra, va cometre penal sobre Lozano. Ferrao no va tenir pietat d’Asier per fer el 0-1. Domini blaugrana i recital d’aturades de Juanjo. El murcià va protagonitzar l’acció del partit a dos minuts per al descans. Hat-trick d’aturades impossibles davant Rafa Usín. Inici calcat en la segona meitat. Ara la víctima de Juanjo era Éric Martel. Porter salvador i també assistent. Passada cap a Ferrao i exhibició de força del pivot per fer el 0 a 2. El Barça es va alliberar i va brillar a Pamplona. Sergio Lozano va cavalcar la banda com en els bells temps per fer el 0 a 3. Era el retorn més dolç a les pistes. Gol i assistència cap a Joselito per fer el quart. Eseverri també va tenir el seu moment. L’etern capità va empènyer al fons de la xarxa una bona acció d’Osasuna amb porter-jugador. Accions que de vegades surten bé i d’altres que no tant. Aicardo va demostrar que continua tenint el punt de mira ben afinat. El sisè dels de d’Andreu Plaza el va fer Mario Rivillos amb una gran finta. Set blaugrana amb marcador final d’1 a 6. Dimecres partit vital contra Movistar Inter al Palau.