Final d'histèria per als aficionats colomencs que han vist com el seu equip ha empatat i remuntat als minuts finals del partit. Adolfo Fernández s'ha convertit en l'heroi de la tarda capgirant un partit que ja tenien perdut. L'empat a 2, quan Marfil ja jugava amb porter jugador, i el gol de la victòria a només dos segons del final. ADOLFO FERNÁNDEZ, jugador de Marfil Santa Coloma "El mérito ha sido desde el primer minuto de todos. Llevamos preparando esto desde el principio de temporada. Sabíamos que con cojones y con sacrificio no nos ganaba nadie. Y al final mira..." I això que la final somreia al Barça, que després de començar perdent amb un gol de Dani Salgado, s'ha posat per davant amb els gols de Fernando i Lin, amb una jugada d'estratègia. Tot i la derrota, el tècnic blaugrana s'ha mostrat satisfet pel joc dels seus homes. MARC CARMONA, entrenador del FC Barcelona Alusport "Quan ells han començat a fallar un pelet de forces i nosaltres a la segona part hem pogut moure una miqueta millor, hem portat el partit on nosaltres volíem. Però vaja, com sempre, nosaltres no ens podem retreure res. L'equip ho ha intentat fins al darrer segon."

Marfil Santa Coloma: Chico (p), Rubén, Sepe, Dani Salgado i Adolfo –cinc inicial– Isaac (p), Segura, Busquets, Lluc, Rafa López, Jhow, Elbarco.

FC Barcelona: Sedano (p), Torras, Lin, Lozano, Wilde –cinc inicial– Cristian (p), Aicardo, Ari Santos, Fernandão, Igor, Saad, Éric Martel.

Gols: 1-0 Dani Salgado, min. 15; 1-1 Fernandão, min. 19; 1-2 Lin, min. 41; 2-2 Adolfo, min. 48, i 3-2 Adolfo, min. 50.