El bucòlic camp d’Aixovall ha estat el testimoni del partit inaugural de Primera Catalana. Durant la primera part hem vist poques aproximacions per part dels dos equips, tot i que els andorrants han arribat amb més perill. El porter Carulla ha estat molt encertat i ha mantingut l’empat. En canvi, a la represa els nois del Guinardó han estat més ambiciosos. Un travesser de Rueda ha estat el preludi d’un penal que Raúl Cortezon ha fallat. L’Andorra ha jugat molta estona amb 10 i el 0 a 0 semblava etern, però un gol de Ludovic ha tirat per terra la feina del conjunt dirigit per Àngel Alcolea.

A més Marcos Forzinetti ha hagut de marxar del terreny de joc en els primers minuts per una lesió muscular. En els propers dies es coneixerà l’abast de la lesió del davanter del Martinenc.

FC Martinenc: Carulla; Campos, Sergio, Hinojosa, Rueda; Fusté, Pitu, Cortezón; Aitor (Xavi Morón 68′), Joel i Forzinetti (Ivan Carrera 19′)

FC Andorra: Ferran, Manero, Pujol, Emili, Ayala, Joel (Toscano 54′), Ludo, Roca, Sebas, Oriol (Ferrer 88′), Moises.

Gol: 1-0 Ludovic min.88