Els que s’ho hagin perdut encara es deuen estar estirant dels cabells. Els blanc-i-blaus han començat amb molta empenta i al minut 21 dominaven per 0 a 2 amb gols de Kilian i Mamadou. Però un gol de penal de Pau quatre minuts més tard ha frenat els periquitos. Per poca estona, perquè abans de la mitja part han fet l’1 a 3 gràcies a Ruben. El partit ha embogit i un minut més tard Gassama ha aconseguit el 2 a 3. El descans ha servit per calmar l’instint golejador, almenys una estona. Però al minut 67, Fortí ha sumat el 2 a 4. Els cerveses estaven tocats però no s’han enfonsat. Els gols de Pau i Anas han desfermat la bogeria al Feliu i Codina.

CF Damm: Hugo, Nieto, Álvaro, Tavira, Rubén, Veli (Gómez, min. 10), Eric (Peroni, min. 69), Anas, Gassama, Bangoura (Jebari, min. 75)i Pau (Víctor, min. 80).

RCD Espanyol: Pau, Albarran, Lluis, Rubén Duarte, Aitor, Víctor (Moha, min.67), Joan, Kilian, Mamadou i Pablo (Fortí min.38).

Gols: 0-1, Kilian (min. 16); 0-2, Mamadou (min. 21); 1-2 Pau (min. 25); 1-3, Rubén (min. 42); 2-3, Gassama (min. 44); 2-4, Fortí (min. 67); 3-4, Pau (min. 72) i 4-4, Anas (min. 80).