Kun Agüero

Una de les sorpreses del draft de la Kings League ha estat l’anunci del Kun Agüero de tornar als terrenys de joc. En principi, l’exjugador argentí només preveia ser president del seu club, Kunisports, però ha afirmat que jugarà defensant els seus colors.

Kun Agüero va anunciar fa un any que penjava les botes després d’un pas efímer pel Barça, degut a uns problemes cardíacs. Ara, l’argentí tornarà de manera simbòlica per disputar partits de la Kings League amb l’equip que ell mateix presideix: el Kunisports. Agüero podrà tornar a sentir-se futbolista després de viure de ben a prop el Mundial de Qatar en què l’Argentina de Messi es va proclamar campiona i van incloure el Kun en totes les celebracions.

Una Kings League amb molta presència d’exjugadors de l’Espanyol

Un altre dels fets destacats de la Kings League serà la presència de molts jugadors amb passat a l’Espanyol. Raúl Tamudo, Sergio García, Capdevila, Lopo o Martín Posse, entre d’altres, participaran en la competició ideada per Gerard Piqué. Alguns ho faran amb el rol de jugadors i, d’altres, integrant el cos tècnic d’alguns equips. Martín Posse, per exemple, serà el tècnic de Kunisports i podrà decidir si fa jugar el Kun Agüero. El número 1 del draft de la Kings League ha estat José Segovia, que jugarà amb el Porcinos d’Ibai Llanos.