Alexia Putellas repeteix com millor jugadora del món per a la prestigiosa ‘The Guardian‘. El diari ha tornat a elaborar la llista amb les 100 millors jugadores del moment i el Barça n’hi ha col·locat 12 en total i cinc entre les 10 millors. Destaca l’ascens d’Aitana Bonmatí, que passa a ser la quarta millor jugadora del món.

Cinc de les 10 millors són del Barça

Alexia Putellas ha repetit com a millor jugadora del món per segona temporada consecutiva. Una fita encara més grossa si es té en compte que està lesionada de gravetat des de l’estiu. La capitana del Barça està al davant de Beth Mead (Arsenal) i de Sam Kerr (Chelsea). La quarta posició és per a Aitana Bonmatí, que ha fet un salt important, de la novena posició a la quarta. Graham Hansen (8a), Keira Walsh (9a) i Lucy Bronze (10a) són les altres jugadores del Barça entre les 10 primeres.

  1. Alexia Putellas (FC Barcelona)
  2. Beth Mead (Arsenal)
  3. Sam Kerr (Chelsea)
  4. Aitana Bonmatí (FC Barcelona)
  5. Lena Oberdorf (Wolfsburg)
  6. Vivianne Miedema (Arsenal)
  7. Alexandra Popp (Wolfsburg)
  8. Caroline Graham Hansen (FC Barcelona)
  9. Keira Walsf (FC Barcelona)
  10. Lucy Bronze (FC Barcelona)

Les 12 jugadores del Barça entre les 100 millors

La llista de ‘The Guardian’ l’elaboren 119 especialistes en futbol femení, entre els quals hi ha jugadores, entrenadors (com Lluís Cortés o Natàlia Arroyo, entre d’altres) i periodistes. En total, el Barça ha col·locat 12 jugadores entre les 100 més valuoses del moment: Alexia Putellas (1a), Aitana Bonmatí (4a), Graham Hansen (8a), Keira Walsh (9a), Lucy Bronze (10a), Mapi León (17a), Fridolina Rolfö (19a), Irene Paredes (30a), Patri Guijarro (31a), Asisat Oshoala (38a), Mariona Caldentey (58a) i Jeysa Ferreira (72a).