Adolfo Fernández ha signat la renovació amb el Barça per a les tres properes temporades, fins al 2026. L’ala colomenc era un dels cinc jugadors blaugrana que acabava contracte aquesta temporada i, després de la renovació de Dyego Zuffo, li ha arribat el torn. Adolfo és considerat actualment com un dels millors jugadors de futbol sala del mén a la seva posició.

Adolfo vestirà 10 anys de blaugrana

Adolfo Fernández va arribar al Barça ara fa sis anys i mig, el 2016, amb només 23 anys. Ha crescut com a jugador en aquest temps, i ha passat de jove promesa del futbol sala formada a l’Industrias Santa Coloma a crac consagrat amb el Barça. És lluitador, ataca, defensa i sempre suma a l’equip, és per això que ha esdevingut un jugador imprescindible, també en el nou projecte de Jesús Velasco. Amb aquesta renovació, Adolfo allargarà la vinculació amb el Barça fins als 10 anys.

Adolfo té en el seu palmarès tres lligues, dues Champions, tres Copes d’Espanya, tres Copes del Rei i dues Supercopes. Ha marcat 161 gols com a blaugrana, comptant els 16 d’aquesta temporada.

Adolfo Fernández: “Defensar l’escut del Barça és un privilegi que no vull que s’acabi mai”

Adolfo ha destacat el fet que ell és culer des de ben petit, i que juga a l'”equip dels seus somnis”. El jugador ha reconegut que és un privilegiat “per poder jugar amb els millors del mon aquí al Barça” i ha deixat clar que vol seguir “fent història i guanyant títols” com a blaugrana.

Jordi Torras, el responsable esportiu del futbol sala del Barça, ha elogiat Adolfo, del que ha dit que “el seu esperit de lluita i sacrifici contagia la resta de l’equip”, i ha afegit que “és un futbolista molt complert que tots els entrenadors volen al seu equip”.