El Barça jugarà dimarts a les 18.45 h a Hamburg contra el Xakhtar Donetsk a la Champions. Els blaugrana en tenen prou amb un empat per classificar-se matemàticament per als vuitens de final de la competició, però l’objectiu és quedar primers de grup. El defensa Jules Kounde ha explicat que “el vestuari està bé i és conscient que s’han de millorar coses dels últims partits, amb sensacions mixtes. Volem guanyar perquè és un partit important i donar la nostra millor versió”.

Recuperar la millor versió

Kounde ha dit que “no hi ha dubtes, però no ens hem trobat còmodes. Som positius i hem de seguir treballant i això passa durant la temporada. L’equip sap patir i respondre davant la dificultat. A vegades hi ha partits que no jugues bé i al final guanyes, ja va passar l’any passat i potser torna a passar. S’ha de seguir treballant com la temporada passada. Hem de millorar la intensitat i segur que ho farem demà. Ens falta estar més concentrats, és més una desconnexió. Parlem massa i concedim més que l’any passat”.

Companys i posició nous

Com a referència personal, Kounde ha explicat que “estic molt content de tenir Íñigo i tenir competència a la defensa, el més important és l’equip. Estic content perquè estic jugant a la meva posició. L’any passat vaig jugar molt de lateral dret, però sí que vam parlar a final de temporada i vam parlar amb Xavi a final de temporada, però estic a la disposició de l’entrenador”.