El gimnàs El Club de la Lucha i el seu mestre, Jordi Lloveras, van triomfar a l’Europeu de Roma, un dels més importants d’Europa, en la modalitat de jujutsu. Van guanyar fins a cinc medalles: dos ors, dues plates i un bronze. Tot un èxit per al jujitsu barceloní.

Jordi Lloveras i els seus alumnes del gimnàs el Club de la Lucha van conquerir Roma. Van tornar amb cinc medalles en un dels campionats d’Europa més importants de jujitsu: dos ors, dues plates i un bronze.

Lloveras és el propietari del gimnàs i va aconseguir dos metalls. El cinturó negre barceloní va penjar-se l’or en l’Open de Roma i la plata en l’Europeu sense quimono. Dues medalles que van anar acompanyades del gran paper dels seus alumnes.

Roma es va convertir en la primera experiència internacional per a alguns dels lluitadors d’El Club de la Lucha. És el cas de la Laura Canal.

Un dels veterans del gimnàs barceloní és Francesco Profilo. El cinturó morat va aconseguir el bronze. Francesco vol fer-se un nom en aquest espot de contacte.

Arrels italianes acomodades a Barcelona, com les de Gian Battista Melgiovanni. Ell va tornar de Roma amb una plata. Una victòria individual que ell atribueix al col·lectiu.

El jujitsu és un esport però per a aquests lluitadors s’ha convertit en una filosofia de vida.