Leandro Cabrera, el segon fitxatge de l’Espanyol en aquest mercat d’hivern, ha destacat en la presentació davant els mitjans que “el club és una institució molt gran” i que “tot i viure una bona situació al Getafe fitxar per l’Espanyol és un desafiament, un repte”. El central uruguaià també ha destacat que és “un dels passos més importants de la meva carrera i soc aquí perquè crec en aquest club”.

Leandro Cabrera presentació Espanyol

Leandro Cabrera, ADN uruguaià

Cabrera, titular gairebé indiscutible amb el Getafe de Bordalás, ha mostrat moltes ganes i il·lusió per debutar amb l’equip dirigit per Abelardo Fernández, tot i que no vol ser considerat un titular indiscutible. El defensa remarca que, a banda de la tècnica, ell sempre destaca per la “capacitat de sacrifici”, en clara referència a una de les característiques més destacades dels jugadors uruguaians.

El vestidor està molt unit

Leandro Cabrera ja ha visitat el vestidor espanyolista i creu que “si no sé quina és la classificació, no es pot saber que l’equip està tan a baix per l’ambient que es viu allà”. El jugador durà el número 18 a la samarreta, que fins ara duia Sébastien Corchia, però al qual s’ha demanat la baixa federativa per lesió greu.