El Júpiter ha aconseguit una important victòria al camp del Mollet per 2 a 3, un rival directe per la salvació. Els gris-i-grana han fet una molt bona primera part, però han acabat demanant l’hora.

El Júpiter fa una primera part de somni

Els de la Verneda han tingut un inici de partit que trigaran a oblidar. En sis minuts, del 13 al 19, han marcat tres gols i, per tant, han deixat el partit encarrilat. El primer ha estat obra de Patrick Chico, el segon l’ha marcat Daniel Ortega i el tercer l’ha signat Javier Ruiz. Aquest 0 a 3 deixava l’enfrontament molt de cara per al Júpiter, que hauria pogut ampliat l’avantatge, però el xut d’Olid ha picat al pal. A més, Varón ha estat expulsat pel Mollet, per tant, tot estava de cara per als barcelonins.

El Mollet reacciona a la segona

A la represa, ha estat el Mollet qui han tingut un primers minuts fulgurants. David Garcia i Victor Rodríguez en només un minut de diferència, en el 55 i 56, han retallat diferències fins al 2 a 3. A partir d’aquí, el partit s’ha obert i hi ha hagut ocasions a les dues porteries, però el Júpiter ha patit més del previst després d’una excel·lent primera part. El tres punts permeten els gris-i-grana trencar una ratxa de tres derrotes consecutives i pensar que la salvació és possible.