(EFE).- El FC Barcelona ha anunciat aquest dilluns que emprendrà accions legals contra l’excomissari José Manuel Villarejo, després que aquest revelés en una entrevista que va ser “gent de l’entorn” de Joan Laporta qui va donar “la informació sobre (l’expresident) Sandro Rosell”, que va suposar el seu empresonament durant 22 mesos.

En unes declaracions a RAC1, Villarejo ha comentat que creu recordar que va ser “la gent de l’entorn del president que l’havia fet fora (Laporta)”, que va filtrar la informació de Rosell.

Des del club blaugrana consideren que aquestes informacions són “totalment falses” i, segons ha pogut saber EFE, Laporta emprendrà accions legals contra l’excomissari.

En l’entrevista, Villarejo s’ha referit a la presó preventiva de Rosell: “Encara que ell no és polític, hi ha tres classes d’enemics a la política: el furibund, el sanguinari i el company de partit” i ha assegurat que “en el cas del senyor Rosell, va ser Laporta qui ens va donar la informació sobre Sandro Rosell”.

A més, ha relacionat el fet amb la figura de Xavier Martorell, que va ser “responsable de seguretat del Barcelona i soci d’un despatx de detectius que segueix treballant amb el Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI)”.