Robert Lewandowski i Lamine Yamal han protagonitzat una de les imatges més tendres al Barça dels darrers mesos. Durant l’entrenament al Volkspark Stadion previ al duel contra el Xakhtar de la Champions, Lewandowski i Lamine han fet un joc d’activació que podria ser perfectament la imatge d’una pare jugant amb el seu fill o la d’un germà gran amb el petit.

En les imatges captades per ‘La porteria’, de betevé, es pot veure com és el davanter polonès qui intenta picar les mans de Lamine, mentre que el jove jugador ha d’intentar evitar que Lewy li pugui tocar l’anvers de les mans. Lewandowsky, de 35 anys, fent de mentor a Lamine Yamal, de 16.

Lewandowsky i Lamine, una dupla que il·lusiona els culers

L’afició del Barça té moltes esperances en la parella Lamine Yamal i Lewandowski. El desequilibri de la perla de La Masia és una de les millors armes del Barça de Xavi, mentre que la voracitat golejadora del polonès, un pèl vinguda a menys en els darrers partits, ha de ser clau per als èxits blaugrana. Aquest dimarts, al Xakhtar-Barça, tots dos podrien ser titulars.