horari on veure mitja marato barcelona 2024

Milers d’esportistes tornaran a posar-se a prova amb la Mitja Marató de Barcelona 2024. La cursa, que és una de les més ràpides del món, es disputarà aquest diumenge, 11 de febrer, amb un rècord de participació. Unes xifres que converteixen aquesta prova en la mitja amb més atletes de l’estat espanyol i la segona d’Europa. Et detallem l’horari i on veure la Mitja Marató de Barcelona 2024.

La Mitja Marató de Barcelona, en directe a betevé

betevé et dona l’oportunitat de seguir la Mitja Marató de Barcelona 2024 en directe i sense moure’t de casa. T’oferirem un programa especial amb diferents punts de connexió per seguir l’última hora sobre la competició. L’especial d’aquest diumenge, 11 de febrer, començarà a les 8.15 h aproximadament, coincidint amb els minuts previs al tret de sortida de la competició, i s’allargarà fins que tots els corredors passin per la línia de meta.

La transmissió es podrà seguir a la TDT, al canal 166 de Movistar+, al web, al YouTube de betevé, al Twitch de ‘btv esports’, a l’aplicació per a dispositius mòbils i també a La Xarxa+.

Vols veure-la presencialment? Per on passarà?

Si vols veure presencialment la cursa des d’algun dels carrers del recorregut, has de tenir en compte per on passarà la prova: el passeig de Pujades, el de Colom, l’avinguda del Paral·lel, la Gran Via, la ronda de Sant Pere o el carrer de la Marina són algunes de les vies per on passaran els corredors.

Si vols tenir unes vistes absolutament privilegiades, sempre pots acostar-te a algun dels espais emblemàtics de la ciutat per on passarà la mitja marató: el Parc de la Ciutadella, el monument de Colom, Arc de Triomf, el Fòrum i la Torre Mapfre, entre d’altres.