barca joventut

El Barça de bàsquet s’enfrontarà al Joventut de Badalona en les semifinals del play-off de la Lliga ACB. Després de 14 anys, l’equip verd-i-negre tornarà a unes semis de lliga i, curiosament, el seu rival serà el mateix que en l’última ocasió: el Barça. L’equip blaugrana arriba a la sèrie després de superar per la via ràpida el Gran Canària, mentre que el Joventut de Badalona ho ha fet de manera més agònica, al tercer partit, amb un recital contra el Tenerife.

Ara, Barça i Joventut de Badalona lluitaran per un bitllet a la final de la Lliga ACB en una sèrie que serà al millor de cinc partits. L’altra semifinal de l’ACB la disputaran el Reial Madrid i el Baskonia.

Els horaris del Barça-Joventut de Badalona

Els dos primers partits de les semifinals entre Barça-Joventut s’han disputat al Palau Blaugrana i han acabat amb una victòria per a cada equip. El tercer partit, el primer a l’Olímpic de Badalona, ha caigut del cantó blaugrana. El quart duel també es jugarà a l’Olímpic, divendres 10 de juny, a les 21 hores.

Si la semifinal arribés a un cinquè i definitiu partit, l’escenari tornaria a ser el Palau Blaugrana, diumenge, 12 de juny, a les 18.30 hores. Tots els partits es podran veure en directe per #Vamos de Movistar+.