El Barça segueix treballant per confeccionar la plantilla de la temporada 2022-23 i això implica fitxatges, sortides i renovacions. En aquest sentit, la cúpula esportiva del FC Barcelona amb el president Joan Laporta al capdavant es va reunir en un sopar amb un dels agents de jugadors més importants del món, Jorge Mendes. A la trobada també hi eren el vicepresident esportiu, Rafa Yuste, el director de futbol, Mateu Alemany i el membre de la secretaria tècnica, Jordi Cruyff.

Nico no es mou del Barça

A la sortida del sopar l’únic que va parlar d’algun nom de jugador va ser Mendes. El representant va ser clar quan li van preguntar sobre una possible sortida de Nico del Barça. Va assegurar que “hem rebut ofertes per ell, però no el volen vendre”. Per tant, la continuïtat del migcampista del planter de cara al projecte de Xavi Hernández 2022-23 està assegurada.

El ball de noms

Sobre la taula de ben segur que també va haver-hi més noms. Mendes és el representant de Trincao, cedit aquesta temporada al Wolverhampton, i que podria marxar la pròxima temporada a l’Sporting de Portugal. També és l’agent d’Adama Traoré, que tot fa pensar que tornarà al Wolverhampton anglès, després de la cessió des del gener al Barça. També representa Ángel di María, que aquests dies ha sonat per reforçar el Barcelona, tot i que sembla que el club l’ha descartat. Jorge Mendes també té força relació amb el València i aquí podria entrar el nom de Carlos Soler, que és un jugador que agrada al Barça.