L’EE Guineueta ha empatat en un partit avorrit i amb poques ocasions clares, en què qualsevol dels dos equips podria haver donat la sorpresa. Els barcelonins s’han mostrat còmodes al llarg del partit i han portat la iniciativa durant alguns minuts de la primera part, tot i que el domini altern entre els dos conjunts ha prevalgut durant el xoc.

La Guine s’avança al Peralada a la primera part

El Peralada ha començat practicant una pressió intensa i atacs ràpids. Els empordanesos han arribat amb freqüència a la porteria de la Guine durant els primers compassos de la primera part. Els barcelonins han desaprofitat una oportunitat clara de gol després d’una gran conducció de Godbless, un del destacats de l’equip.

L’àrbitre ha anul·lat un gol del Guineueta perquè Ferran ha tocat la pilota amb la mà. Ferran ha resultat amonestat amb la targeta groga en el minut 11 de partit. La Guine, que ja acumulava uns minuts de tranquil·litat i domini, ha obert el marcador al minut 15 amb un gol de cap d’Iker, després d’una jugada de córner i un rebot. És el primer gol d’Iker en el seu debut amb el conjunt de Nou Barris. El Peralada ha recuperat de mica en mica el to del principi del partit a mesura que passaven els minuts, i ha tornat a posar les coses difícils als locals.

La primera mitja hora de joc però, prou igualada, ha estat marcada pels atacs eficaços de l’equip de Luis Gallego, mentre que el Peralada ha intentat arribar a porteria sense gaire fortuna. Els primers 45 minuts han conclòs amb una Guine protagonista i còmoda, que liderava el marcador per la mínima, 1-0.

Els de casa es rendeixen, però cacen un punt

El partit ha estat més rocós durant els primers minuts de la segona meitat. En el minut 57, el Peralada ha empatat el partit en la primera ocasió de la represa, amb un gol a porteria buida a càrrec de Pau Juvanteny, “Juvi”. La ineficàcia i el desencert dels visitants a la primera part s’ha revertit amb aquest gol, que ha igualat el matx.

Semblava que la Guine abaixava la guàrdia amb el gol encaixat, però a partir de la mitja hora de la segona part ha reaccionat. Tanmateix, el partit s’ha convertit en un duel d’anades i vingudes que s’ha mantingut igualat.

Entrant a l’últim quart d’hora, el jugador del Guineueta Abdellah ha sortit del terreny de joc lesionat atès per l’assistència mèdica del club de Nou Barris. El partit ha acabat finalment amb empat a un i els de Luis Gallego ja pensen en la propera jornada, en què visitaran el camp de l’Hospitalet.