El Lima Horta ha caigut davant el Joventut de Badalona per 49 a 59 en un partit molt igualat, però en el qual les badalonines han estat millor a la represa. Les de Sergio Manzano han tingut massa errors que, finalment, les han acabat perjudicant al final del partit.

Igualtat els dos primers quarts

El Joventut ha estat més intens durant els primers minuts i ha gaudit de més oportunitats. D’altra banda, el Lima Horta, tot i jugar amb atacs més tàctics, ha estat menys eficaç cap a cistella. Finalment, les de Sergio Manzano s’han adaptat al joc dels visitants, i el primer quart ha acabat molt igualat, amb un marcador d’11 a 12.

El segon quart ha estat marcat per la igualtat entre els dos equips, tant en intensitat com en punts. El tambor i la grada del Lima Horta apretaven les jugadores que, després d’uns minuts amb l’electrònic quiet, han aconseguit marxar al descans per davant de les de Sergi Vizcaino. Tot i el marcador en contra, les badalonines han lluitat i Toussaint ha firmat una gran actuació (15-10/26-22).

El Joventut millora a la represa

Els rols dels equips s’han revertit tot just començada la segona part. Les jugadores de Sergio Manzano han patit alts i baixos durant el transcurs del tercer quart, i l’han acabat perdent després d’uns últims segons molt competits per part dels dos equips. A l’últim quart, el marcador era de 39 a 42 favorable a les badalonines.

Els 10 minuts finals han estat clau perquè les jugadores del Joventut acabessin de tancar el partit. Toussaint s’ha convertit en l’estrella de l’últim quart, després d’un espectacle anotador. La jugadora verd-i-negra s’ha enfilat fins als 20 punts i els 17 de valoració. Les jugadores de l’Horta han competit fins a l’últim minut, però al final han acabat caient per 49 a 59.