El Sant Andreu ha perdut a Can Peixauet per 2 a 1. L’equip dirigit per David Almazán no ha pogut remuntar després d’una primera part molt fluixa i s’ha vist superat per una Fundació Grama molt efectiva de cara a gol. Solsona i Roger Garcia han estat els golejadors locals i Marc Doménech ha fet el gol dels quadribarrats.

La Grama fa dos gols en dos minuts

El Sant Andreu ha fet una de la pitjors primeres meitats de la temporada, per no dir la pitjor, amb poca intensitat i sense entrar gaire en el joc. La Grama ha deixat el partit encarrilat en només dos minuts. Al 23, Solsona, amb un potent xut, ha avançat els locals després d’una passada en profunditat de Roger Peris. Un minut més tard, una errada defensiva greu del nou fitxatge Alejandro Jiménez ha servit perquè Roger Garcia marqués el 2 a 0.

El Sant Andreu, millor al final

A la segona meitat, el Sant Andreu ha volgut reaccionar, però ha trigat a aconseguir superar la defensa colomenca. Marc Doménech ha fet el 2 a 1 en el minut 69. Restaven poc més de 20 minuts per mirar de revertir la situació i a partir d’aquí s’han vist els millors minuts del conjunt entrenat per David Almazán. Tot i el domini i algunes ocasions, al final la Grama s’ha endut el triomf i el Sant Andreu ha perdut una bona oportunitat per escalar posicions a la classificació.

El segon gol ens ha trencat
David Almazán, entrenador UE Sant Andreu

Debut de les últimes incorporacions

Miguel Ramos, que havia de tornar a jugar després de la lesió, ha notat molèsties a l’escalfament i finalment no ha jugat. El seu lloc l’ha ocupat Diego Pérez, una de les noves incorporacions. També ho ha fet Alejandro Jiménez, que no va fer-ho en el partit contra el San Cristóbal i que no ha estat gaire encertat en el segon gol de la Grama. Èric López tampoc no ha estat titular després de lesionar-se, i ha sortit a la segona meitat. Pereira també ha sortit al segon temps,

D’altra banda Santino Recine, Gastón Priore i el porter, Mauro Ravelo, han estat baixa aquesta setmana. Ravelo acaba la seva cessió i torna al Badalona.