L’Olot ha donat un cop sobre la taula i ha superat un rival directe, el Girona B a casa seva. L’Estadi Municipal de Montilivi no ha estat talismà i els garrotxins han superat el locals per 0 a 1. El Girona B volia aconseguir un triomf que li permetés atrapar el líder després de dues jornades sense conèixer la victòria, però no ha pogut canviar la dinàmica negativa. Després de l’empat a zero contra el Sants a casa i la derrota al Municipal Xevi Ramon de Vilassar de Mar., el gironins no han pogut amb un líder mol sòlid.

Sergi Arranz, el golejador determinant

L’Olot, que venia d’empatar en un altre duel de la part alta de la classificació contra el Manresa, ha sabut contemporitzar durant els primers 45 minuts de joc. Als dos minuts de la represa, Sergi Arranz ha fet l’únic gol de l’enfrontament. Un gol al més pur estil davanter centre, el setzè. 16 gols de Sergi Arranz, un futbolista determinant allà on jugui.

Penal aturat

El Girona B, que havia reclamat penal uns minuts abans, ha tingut una oportunitat d’or per empatar el partit en un pena màxima assenyalada al minut 90. El xut de Richmon, però, l’ha desviat Batalla. Una aturada que pot permetre els garrotxins sumar tres punts importantíssims.